Pravne informacije

Fun Park Mirnovec

PAŽLJIVO PROČITAJTE OVE UVJETE PRIJE KORIŠTENJA OVE STRANICE

Možete koristite ove web stranice pod uvjetom da se pridržavate uvjeta korištenja. Ako niste suglasni s dolje navedenim uvjetima, nemojte koristiti ove web stranice.

PRAVNE INFORMACIJE

Ova web stranica u vlasništvu je i njome upravlja Fun Park Mirnovec, društvo registrirano u Zadru prema zakonima Republike Hrvatske, s osobnim identifikacijskim brojem 65661166370.

Adresa e-pošte: Info@funparkmirnovec.com

Hosting ovih web stranica pruža Demode d.o.o. za usluge: Varšavska 1, 10000 Zagreb, Hrvatska, na (385) 01 6443-476

OGRANIČENJA KORIŠTENJA DOKUMENATA

Nije dopušteno da se nijedan dokument koji potječe sa web stranica Fun Park Mirnovec a koji je u vlasništvu, kojim upravlja, koji odobrava ili kontrolira Fun Park Mirnovec, kopira, reproducira, ponovno objavljuje, preuzima, objavi kao post, prenosi ili distribuira na bilo koji način osim pod sljedećim uvjetima: dopušteno je da se jedna kopija tih dokumenata preuzme na računalo samo za osobnu upotrebu u nekomercijalne svrhe, pod uvjetom da ne mijenjate podatke i da se u cijelosti zadržavaju sva autorska prava i ostale izjave koje govore o vlasništvu. Izmjena ovih dokumenata ili njihova upotreba u bilo koju drugu svrhu predstavlja kršenje autorskog prava Fun Parka Mirnovec i drugih vlasničkih prava. Prema ovom sporazumu, korištenje tih dokumenata na bilo kojim drugim web stranicama ili u bilo kojem drugom računalnom mrežnom okruženju nije dopušteno.

INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

Trgovački znakovi, logotipi i crteži na ovim web stranicama vlasništvo su društva Mirnovec park d.o.o. Objavljivanje istih neće se ni u kojem slučaju smatrati ili tumačiti kao da vam je dodijeljena licenca ili pravo korištenja bilo kojeg od navedenih zaštitnih znakova i posebnih elemenata koji su zaštićeni autorskim pravima. Takav način uporabe predstavlja povredu prava.

ORGANIZACIJA USLUGA KOJE SE PRODAJU NA OVIM WEB STRANICAMA

Usluge koje se prodaju na ovim web stranicama (paketi i ulaznice) organizira društvo Mirnovec park d.o.o., s temeljnim kapitalom od 20.000 kn, koje je upisano pod matičnim brojem 080651553 pred Trgovačkim sudom u Zadru.

OPSEG OBVEZA FUN PARKA MIRNOVEC

Ove web stranice kontrolira i upravlja Fun Park Mirnovec iz svojih ureda u Biogradu na Moru, Republika Hrvatska. Fun Park Mirnovec ne odgovara za informacije dostupne na ovim web stranicama. Dokumenti na ovim web stranicama osmišljeni su isključivo radi pružanja informacija i predstavljanja aktivnosti koje pruža Fun Parka Mirnovec. Valja napomenuti da neke informacije na ovim web stranicama mogu biti netočne a Fun Park Mirnovec ne pruža nikakva izričita ili implicitna jamstva za ispravnost njihovog sadržaja. Fun Park Mirnovec zadržava pravo mijenjati ove informacije u bilo koje vrijeme, naročito prilikom nadogradnje web stranica. Nadalje, Fun Park Mirnovec ne jamči da su dokumenti na ovim web stranicama u skladu s vašim lokalnim zakonskim propisima ako ste se odlučili pristupiti web stranicama iz neke druge regije.

ODGOVORNOST

Vi ste u potpunosti odgovorni za korištenje informacija koje su vam stavljene na raspolaganju. Nije vam dopušteno prenijeti s web stranica bilo kakve informacije koje bi se mogle odnositi na ​​treću stranu ili krivičnu odgovornost te se putem ovih web stranice obvezujete da neće prenijeti informacije koje su nezakonite, koje mogu poticati remećenje reda, klevetanje, itd. Nakon što ste u potpunosti razumjeli sva obilježja Fun Parka Mirnovec, nećete držati Fun Park Mirnovec odgovornim za korištenje informacija na web stranicama ili samih web stranica. Shodno tome, Fun Park Mirnovec neće se smatrati odgovornim za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja proizlazi iz korištenja web stranica ili nemogućnosti korištenja istih.
Nadalje, Fun Park Mirnovec ne daje nikakva jamstva, bilo posebna ili implicitna, a naročito isključuje bilo kakvo jamstvo glede dostupnosti i sukladnosti funkcija na ovim web stranicama ili mogućnosti da web stranice zadovoljavaju zahtjeve ili očekivanja korisnika. Fun Park Mirnovec ne jamči da će se funkcije koje su sadržane u ovim dokumentima pružiti bez ikakvih prekida ili pogrešaka ili da će greške biti ispravljene ili da su web stranice ili poslužitelj na kojem se nalaze stranice slobodni od virusa ili drugih opasnih elemenata. Ukupni trošak usluge za popravak ili ispravak snosit ćete vi (a ne Fun Park Mirnovec).

U svim okolnostima ukupna financijska odgovornost Fun Parka Mirnovec prema vama neće prelaziti, glede svih šteta koje ste možda pretrpjeli, iznos koju ste platili za pristup ovim web stranicama. Informacije koje sadrže hipertekstualne poveznice (tzv. „hyperlink“) prema drugim web stranicama nisu pod kontrolom Fun Parka Mirnovec koji stoga nije odgovoran za sadržaj istih.

RAZNO

Ove web stranice su u skladu s zakonskim propisima Republike Hrvatske, a Fun Park Mirnovec ni pod kojim slučajem ne jamči sukladnost ovih web stranica s vašim lokalnim zakonskim propisima ukoliko pristupate web stranicama iz neke druge regije.

Fun Park Mirnovec. Sva prava pridržana.

NABAVITE SVOJE ULAZNICE JOŠ DANAS