Ponuda

Opisi ugostiteljskih objekata

Ponuda

FAT PIRATE CAVE

Jaaaaaar!!! Svaki pirat zna da se, nakon dugotrajnih plovidbi morem, ide u špilju debelog pirata kako bi se utažila glad i žeđ sa vrhunsko pripremljenih hladnih predjela, glavnih jela, deserta i širokim izborom pića koja im daju snagu za nove avanture.

PIPI BAR

Predahnite od silnog uzbuđenja i adrenalina odlaskom na Pipi bar terasu gdje će Vas Pipi sok i ostala brojna ponuda gaziranih,negaziranih pića i najtraženijih koktela poput Mojita i Cuba Librea osvježiti uz pogled na cijeli park i čarobni Kornatski arhipelag.

SHISHA BAR

Željni ste hedonizma i odmora? Uđite u magični ambijent Shisha bara koji će Vas očarati svojim izborom pića i nargila koje pružaju idealno opuštanje pored silnog adrenalina u parku.

BBQ BAR

WANTED: Ispisana je tjeralica za burgerima i pićima BBQ bara zbog svojih opasno dobrih okusa koji već mjesecima ubijaju glad i žeđ svih kauboja. Zadnji put su viđeni u BBQ baru, stoga budite oprezni ako ulazite gladni i žedni jer iz BBQ bara još nitko nije izašao gladan ili žedan.

SLATKI PUNKT

Vrijeme je za osladiti se! Slatki punkt Vam nudi široki izbor delicija poput palačinki i vafla koji će pretvoriti sve Vaše brige u slatke brige.

LEDO BAR

Sletite u Ledo bar kako biste utažili žeđ i želju za slatkim brzinom svjetlosti pomoću šećernih vata, slushya i ostalih raznih napitaka!